Luni - Vineri | 9:00 - 18:00 +40 727.200.802

ORSOVA SI SPECTACOLUL DUNARII LA CAZANE

Pret: 150 lei/persoana

Data: 10 IULIE

Ruta: Rm- Valcea – Targu Jiu – Motru – Drobeta Turnu Severin – Orsova – Targu Jiu – Rm – Valcea

Obiective turistice:

  • Coloana Infinitului: opera plina de simboluri lasata mostenire de artistul Constantin Brâncuși, parte a trilogiei Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, compus din: ”Coloana Infinită”, ”Poarta Sărutului” și ”Masa Tăcerii”.
  • Manastirea Vodita: cea mai veche ctitorie voievodală atestată documentar şi totodată primul aşezământ monahal din ţara noastră administrat autonom după regulile bisericii orientale stabilite de Sfântul Vasile cel Mare. Ea a fost ridicată între anii 1370-1372 de Sfântul Nicodim.
  • Manastirea Sfanta Ana:  a fost construită între anii 1936 și 1939, ctitorită de ziaristul interbelic Pamfil Șeicaru. Așezământul monahal este o mănăstire de maici. Amplasată pe Dealul Moşului oferă un peisaj unic asupra orașul Orșova și împrejurimilor.

Croaziera cu salupa: cum sa intelegem mai bine maretia Dunarii si amprentele lasate de stramosii nostri daca nu printr-o plimbare cu salupa care ne va adduce aproape de cele mai importante obiective turistice ale zonei:

Chipul lui Decebal

Tabula Traiana

Manastirea Mraconia

Golful Dubova

Grota Veteranilor,

Pestera Ponicova, Cazanele Mari si Cazanele Mici.

Lasă un răspuns

Notă: Comentariile de pe site reflectă punctele de vedere ale autorilor lor, și nu neapărat punctele de vedere ale portalului de internet mdholidaystravel.ro. Vi se cere să vă abțineți de la insulte, înjurături și exprimare vulgară. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice comentariu fără notificare sau explicații.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *